HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Personenwagens > GALAXY
Aanbevolen catalogusprijs vanaf Gross Retail Price (PV)

Reizen in luxe, aankomen in stijl

De Ford Galaxy met zeven zitplaatsen is veel meer dan een personenwagen. Dit luxueuze multifunctionele voertuig (MPV) verwent zowel de bestuurder als de passagiers, met eersteklas comfort en ruimte. De optionele ergonomische zetels bieden extra rugondersteuning. De Galaxy V-Line heeft zelfs voorzetels met massagefunctie. Er zijn ook ISOFIX-bevestigingen voor maximaal drie kinderzitjes op de tweede rij. Wanneer u extra kofferruimte nodig heeft, kunt u ongebruikte zetels opvouwen met één druk op de knop.

Met Galaxy gaat comfort hand in hand met efficiëntie. Dat wordt nog eens in de verf gezet door de nieuwe 2.5-liter benzine-hybride motor die aan het assortiment is toegevoegd. Samen met onze continu variabele automatische transmissie levert hij uitstekend vermogen en koppel en een uitzonderlijk sleepvermogen van maximaal 1.500 kg. De lagere uitstoot en het lagere brandstofverbruik zijn nog twee extra troeven. Eersteklas reizen kan vandaag een stuk zuiniger.

Kies uw kleur

 

Het getoonde model is een Galaxy Trend

Configureer uw Galaxy
Ford Galaxy exterior

Geavanceerde motoren zonder compromissen

Dankzij onze geavanceerde technologie hoeft u niet meer aan vermogen of efficiëntie in te boeten. Galaxy is nu verkrijgbaar met onze nieuwste 2.5-liter benzine-hybride motor. Die motor zorgt voor een uitzonderlijk vermogen van 190 pk en een koppel van 200 Nm, naast een verbeterd brandstofverbruik.

Ford Galaxy parked side view
Ford Galaxy interior bird's perspective showing the airbags

Rij met gemak in druk verkeer 

Met de intelligente Adaptive Cruise Control met Stop & Go-functionaliteit kunt u zowel uw constante snelheid als de afstand tot uw voorligger instellen. Wanneer het systeem ziet dat het verkeer vertraagt, behoudt het de vooraf ingestelde afstand als de omstandigheden het niet toelaten om op uw vooraf gekozen constante snelheid te rijden. 

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De Ford Galaxy is nu ook verkrijgbaar met ingebouwde FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten en live verkeersinformatieFordPass with Live Traffic die rechtstreeks naar uw navigatiesysteem gestuurd wordt, zodat u druk verkeer kunt vermijden. Wanneer u dit systeem combineert met de FordPass-app op uw telefoon, kunt u controleren of u de deuren hebt vergrendeld, en ze vervolgens vanop afstand vergrendelen of ontgrendelen. U kunt zelfs de locatie van uw wagen op een kaart bekijken - wanneer u op onbekende locaties bent, hoeft u zich dus nooit meer zorgen te maken dat u zult vergeten waar u uw wagen hebt geparkeerd. 

Ford Galaxy interior bird's perspective showing the airbags

Een systeem dat voetgangers beter beschermt 

Pre-Collision Assist detecteert mensen en voertuigen op de weg voor u, of mensen die het pad van het voertuig kunnen doorkruisen en wijst u op hun aanwezigheid. Als u niet reageert, remt het systeem automatisch. Deze nieuwe technologie is ontworpen om de ernst van ongevallen te reduceren, of om ze te helpen voorkomen.

Ford Galaxy interior bird's perspective showing the airbags

Alle GALAXY versies

Vergelijk versies (PDF 2.4MB)
Aktuellen Angebote

ONTDEK ONZE GALAXY AANBIEDINGEN

Bekijk ze hier

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top