Home > Personenwagens > Active Range GLP

Ford Active-reeks

Stoer SUV-geïnspireerd ontwerp, hogere rijhoogte en opvallende lichtmetalen velgen. Alle drie de Ford Crossover-modellen – de Focus Active, de Fiesta Active en de KA+ Active – zijn speciaal gebouwd om u te helpen ontkomen aan de sleur.

 

Ford Active Range Promotion banner
Ford Active Range Promotion banner
Ford Fiesta Active driving in mountains

Ford Fiesta Active

De SUV-geïnspireerde Fiesta Active omvat dakrails, bredere wielkasten en opvallende 17" lichtmetalen velgen. Binnenin geven drie selecteerbare rijmodi u vertrouwen in alle omstandigheden en maken ze het mogelijk om de manier waarop de auto werkt te personaliseren. Voeg aan dit alles nog de echte Fiesta rijdynamiek toe voor een unieke hatchbackervaring.

Ford KA+ Active

Compact, robuust en beschikbaar met een reeks slimme, nuttige technologieën. De KA+ Active heeft een verhoogde rijhoogte voor extra vertrouwen op de weg. Dakrails maken het mogelijk om een dakkoffer mee te nemen en er tijdens een lang weekend tussenuit te knijpen. En de verrassend ruime cabineruimte is geschikt voor vijf volwassenen. De KA+ Active heeft een kleine prijs maar belooft een groot avontuur.

Ford Ka+ Active Range above the city
Ford Focus Active Range parked near sea with a surfer

Ford Focus Active

De bekwame en veelzijdige Focus Active mengt vorm naadloos met functie voor een robuuste, maar verfijnde crossover. FordPass Connect maakt een reeks functies mogelijk die zijn ontworpen om de ervaring van een Ford beter dan ooit te maken. Terwijl Ford Co-Pilot360 helpt bij het beheersen van acceleratie, remmen en zelfs sturen. En met de selecteerbare rijmodi die ook beschikbaar zijn, hebt u de volledige controle over uw eigen avonturen.

Ford SUV gamma

Naast de dynamische Active crossover-uitvoeringen biedt Ford een serie SUV’s aan. Deze modellen, de EcoSport, Kuga en Edge, kenmerken zich door een hogere zitpositie, veel ruimte en extra veelzijdigheid.

Ford SUV range
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top