Home > Personenwagens > NEW FIESTA ST > Eigenschappen > Comfort

Comfort

De beste technologieën moeten probleemloos werken. Ze moeten het leven altijd gemakkelijker, leuker, comfortabeler en lonend maken. Daarom wordt de nieuwe Fiesta ST geleverd met een geavanceerd SYNC 3 systeem en B&O, evenals RECARO-zetels en talloze andere functies van onschatbare waarde. Ontdek alles wat u nodig hebt voor betere ritten, in een ruimte die u al het comfort en gemak geeft dat u kunt wensen.

Live venue with B&O logo

Uw favoriete muziek, net zoals ze moet klinken

Wat uw muzieksmaak ook moge zijn, muziek moet klinken zoals de artiest het heeft bedoeld. En dat is precies wat u kunt verwachten in een Fiesta. Waarom? Omdat het beschikbaar is dankzij B&O. Dit hoogwaardige 675-watt audiosysteem levert een rijk, krachtig geluid met 10 luidsprekers, woofer en subwoofer. En deze geavanceerde technologie is speciaal ontworpen, ontwikkeld en verfijnd voor de Fiesta door de gespecialiseerde geluidstechnici van B&O. Draai dus het volume wat hoger en geniet van uw favoriete bands en liedjes in de concertzaal van uw auto.

Naadloze technologie die u met uw stem kunt bedienen

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met intuïtieve spraakopdrachten, of via een 8 inch kleurentouchscreen. Het maakt ook verbinding met Apple CarPlay en Android Auto, en met AppLink kunt u ook enkele van uw favoriete smartphone-apps bedienen. 

Ford Fiesta ST RECARO sports seats

Een bestuurderszetel die gemaakt is voor prestaties

Om u te helpen om het maximale uit uw Fiesta ST te halen, is hij verkrijgbaar met race-geïnspireerde RECARO-sportzetels. Deze uiterst ondersteunende zetels zijn geoptimaliseerd om u de perfecte positie te bieden van waaruit u uw Fiesta ST kunt bedienen (en ervan kunt genieten).

Een groot panoramisch dak voor een lichter en ruimer gevoel

Met de druk op een knop glijdt het elektronische dakscherm weg en valt het zonlicht binnen langs het panoramische dak, waardoor een extra gevoel van ruimte wordt gecreëerd. Het glas, dat zonlicht reflecteert, houdt u koel en beschermt u tegen schadelijke UV-straling. Via een elektrische bediende zonnewering kunt u bepalen hoeveel licht precies binnenkomt.

Ford Fiesta Electronic Automatic Temperature Control

Altijd op de ideale temperatuur

Met de elektronische automatische temperatuurregeling hoeft u alleen de gewenste interieurtemperatuur te selecteren en het systeem houdt deze aan met de geavanceerde airconditioning.

Zonder sleutel, dat is zonder zorgen

Wandel naar uw auto en het Ford KeyFree-systeem voelt de aanwezigheid van uw sleutelhanger, zelfs als hij zich in uw zak of tas bevindt. De deuren openen zich en wanneer u plaatsneemt hoeft u de contactsleutel niet te gebruiken. U hoeft alleen de koppeling in te trappen en op de Ford Power-startknop te drukken om de motor tot leven te wekken.

Ford Fiesta MyKey close up

Zorgeloos autodelen met Ford MyKey

Ford MyKey is een innovatieve programmeerbare functie die veiliger rijden aanmoedigt. MyKey laat u toe om de auto-instellingen op maat van individuele gebruikers aan te passen. U kunt dus, wanneer u de auto aan iemand anders uitleent, de maximumsnelheid en een gordelwaarschuwing instellen en zelfs het volume van het audiosysteem aanpassen. Zelf houdt u de onberpekte 'admin' sleutel bij en eventueel extra exemplaren van beide sleutels. Deze innovatieve nieuwe technologie is ontworpen om bestuurders en passagiers veilig te houden en u gemoedsrust te geven.

Kleuren die passen bij uw stemming

Met de sfeerverlichting kunt u in het donker een subtiele en verfijnde gloed in de cabine oproepen. 

Ford Fiesta ST Ambient lighting

Uw voorruit is snel ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is bedoeld om snel te kunnen vertrekken op vrieskoude ochtenden. Met slechts een druk op de knop kunnen ultradunne draden opwarmen om ijs of aanslag van uw voorruit te verwijderen of die te ontdooien, en de ruitenwissers ijsvrij te houden. Het systeem werkt in enkele seconden, ook al vriest het buiten.

Buitenspiegels die zichzelf beschermen

Deze elektrisch bediende buitenspiegels klappen automatisch naar binnen om beschadigingen te voorkomen wanneer u hebt geparkeerd. Zodra ze zijn ingeklapt, beschermen ze ook de stijlvol geïntegreerde richtingaanwijzers. Ze worden ook verwarmd, zodat u bij vriestemperaturen 's ochtends sneller kunt wegrijden.

Voorkomt vervelende deuken en krassen

Een ongeluk waarbij u uw deur ergens tegen botst in kleine parkeerruimtes is vlug gebeurd. Maar als u de deur van uw Fiesta opent, springt er een bescherming naar buiten om het lakwerk van uw auto en de auto's naast u te beschermen.

Top