FORD FIESTA ST

De Fiesta ST biedt de ultieme rijervaring van de Ford Fiesta. 

Het vormgegeven exterieur met grote achterspoiler combineert een uitstekende aerodynamica met een opvallend ontwerp. De 1.5 liter EcoBoost-motor levert 200 pk en een koppel van 290 Nm. Dat is genoeg vermogen om in slechts 6,5 seconden van  0-100 km/u te gaan. 

De Fiesta ST is ook slimmer dan ooit tevoren. Hij is uitgerust met geavanceerde connectiviteitsfuncties zoals Ford SYNC 3.2 met 8" touchscreen en een nieuw 12.3" digitaal instrumentenpaneel. U bepaalt zelf welke informatie u wilt zien om uw ST-rijervaring naar een hoger niveau te tillen. 

Verder is elk onderdeel van de Fiesta ST afgestemd op prestatie. Het mechanische differentieel met beperkte slip optimaliseert de koppel tussen de aandrijfwielen, zodat u zich door de hoeken kunt bewegen met maximale grip en controle. De selecteerbare rijmodi stemmen de instellingen van het voertuig af op de omstandigheden. 

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

KIES UW KLEUR

 

Het getoonde model is een Fiesta ST Ultimate

BEKIJK HEM IN ACTIE

Bekijk onze film om de Fiesta ST in actie te zien.

Ford Fiesta ST

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

Fiesta ST selectable drive mode

SELECTEERBARE RIJMODI

Personaliseer de rijervaring van uw Fiesta ST. Drie selecteerbare rijmodi (Normal, Sport en Track) stellen de prestaties van de auto tot in de puntjes af, inclusief prestaties van de motor, positie van het gaspedaal, rempedaal en stuurrespons. 

MECHANISCH GELIMITEERD SLIPDIFFERENTIEEL

Ontworpen om het motorvermogen over te dragen naar het voorwiel met de meeste grip. Het resultaat is sterk verbeterde tractie op gladde of oneffen oppervlakken en betere acceleratie en prestaties in het algemeen. 

Ford Fiesta ST in motion
Ford Fiesta ST interior

PERFORMANCE-ZETELS 

De sportieve voorzetels kunt u op veertien manieren verstellen. Ze zijn ontwikkeld door Ford Performance-ingenieurs en geoptimaliseerd voor de perfecte rijpositie. De ruggensteun die u in vier posities kunt verstellen, biedt een hoge mate van ondersteuning en comfort.

Fiesta ST rear three quarter view

VERMOGEN EN PRESTATIES 

De 1.5 liter EcoBoost-motor levert 200 pk en een koppel van 290 Nmgecombineerd 145. Het mechanisch gelimiteerd slipdifferentieel en de selecteerbare rijmodi zorgen voor uitstekend rijgedrag en optimale stabiliteit.

B&Ò speaker

B&O-GELUIDSSYSTEEM 

Superieur geluid en stijlvol ontwerp. Dit eersteklas audiosysteem met tien luidsprekers, inclusief subwoofer, is door gespecialiseerde B&O-geluidstechnici ontworpen en verfijnd voor de Fiesta ST. 

Mobile phone showing FordPass App

FORDPASS APP

Ontgrendel een groot aantal connectiviteitsfuncties via uw smartphone. Met FordPassDe FordPass App die compatibel kunt u de locatie en rijgegevens van uw voertuig controleren, realtime verkeersupdates en meldingen over de staat van uw voertuig ontvangen en nog veel meer.

Klik op onderstaande links voor meer informatie