Configurator Testrit Verdelers Ask Ford
Home > Personenwagens > NEW FIESTA ST

NEW FORD FIESTA ST

Ford Fiesta ST front interior

Puur, verfijnd vermogen

Uitzonderlijke prestaties aangedreven door een gloednieuwe, drie-cilinder 1.5-liter EcoBoost-motor. De nieuwe turbocharger van de motor maakt gebruik van een geoptimaliseerd turbineontwerp dat de turbodruk sneller opbouwt en vertraging tot een minimum beperkt. De poort brandstofinjectie en directe brandstofinjectietechnologie helpen om een hoog vermogen en reactiesnelheid te leveren. Het resultaat: een indrukwekkende 200 pk, een krachtige 290 Nm koppel bij 1.750 tpm en van 0-100 km/u in 6,5 seconden. De cilinderuitschakeling, een innovatieve nieuwe functie die ontworpen is om het brandstofverbruik te verbeteren, schakelt één cilinder uit op basis van snelheid en belasting. Bij het uitschakelen werken de twee resterende cilinders bij 50% hogere belasting en dus efficiënter.

Bepaal zelf uw rijervaring

Van een korte trip naar de winkel tot een veeleisende dag op het circuit: u kunt kiezen uit een reeks selecteerbare rijmodi (Normaal, Sport en Sport+) die de motorkarakteristiek en andere systemen aanpassen om uw rijervaring te optimaliseren. U kunt de positie van het gaspedaal, het rempedaal en de stuurrespons ook handmatig wijzigen. Verbeterde Torque Vectoring Control, elektronische stabiliteitscontrole met drie verschillende modi en een prestatiegericht chassis leveren een nauwkeurig rijgedrag, terwijl de beschikbaarheid van sportieve veren, wielen, remmen en stuurinrichting zorgen voor een auto die ontworpen is om aan al uw vereisten te voldoen.

Ford ST Line selectable drive mode

Uw favoriete muziek, net zoals ze moet klinken

Wat uw muzieksmaak ook moge zijn, muziek moet klinken zoals de artiest het heeft bedoeld. En dat is precies wat u kunt verwachten in een Fiesta ST. Waarom? Omdat het beschikbaar is dankzij B&O PLAY. Dit hoogwaardige 675-watt audiosysteem levert een rijk, krachtig geluid met 10 luidsprekers, woofer en subwoofer. En deze geavanceerde technologie is speciaal ontworpen, ontwikkeld en verfijnd voor de Fiesta door de gespecialiseerde geluidstechnici van B&O PLAY. Draai dus het volume wat hoger en geniet van uw favoriete bands en liedjes in de concertzaal van uw auto.

De situatie altijd meester

Elektronische stabiliteitscontrole controleert constant de vooruitgang van uw Fiesta. Het detecteert wanneer een voertuig grip verliest en past automatisch een remimpuls toe op afzonderlijke wielen zodat het voertuig gestabiliseerd wordt. Met geavanceerde sensoren van het antiblokkeersysteem en tractiecontrole controleert het het gedrag van het voertuig.

Ford ST Line electronic stability control

Alle NEW FIESTA versies

Vergelijk versies (PDF 1.1MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top