Configurator Testrit Verdelers Service Afspraak Ask Ford
Home > Personenwagens > FIESTA
Aanbevolen catalogusprijs vanaf Gross Retail Price (PV)

FORD FIESTA

(enkel uit stock verkrijgbaar)

Personaliseer uw Ford

Kies een kleur en koetswerkversie.

Het getoonde model is een Fiesta Trend

Configureer uw Fiesta
All New Ford Fiesta ST-Line Interior

Welke aandrijflijn past bij u?

Geniet van het vermogen en efficiëntie van een hybride wagen

De wendbare Fiesta is nu efficiënter dan ooit tevoren. De geavanceerde EcoBoost Mild Hybrid aandrijflijn is ontworpen om de uitstoot te beperken en de benzinemotor te ondersteunen met extra vermogen wanneer dat nodig is. En dankzij de zelfopladende technologie laadt de hybride accu zich op terwijl u rijdt.

Geniet van de prestaties. Omarm de efficiëntie.

Waarom zou u moeten kiezen tussen opwindende prestaties en zuinigheid? In de Fiesta hebt u alles in één. Een 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor plaatst een zesvoudige winnaar van de titel "Internationale motor van het jaar" tot uw beschikking. Auto Start-Stop helpt u brandstof besparen, elke keer u stopt aan de lichten. En verfijnde rijdynamiek en precisiebesturing zorgen voor een belonende compromisloze rijervaring.

Dat is slim

Technologie moet altijd een doel hebben. En wanneer u uw Ford Fiesta start, brengt u een hele reeks geavanceerde functies en systemen tot leven. Intelligente technologieën zoals Active Park Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid en Traffic Sign Recognition. Maak u klaar om technologieën te ervaren die zo slim en handig zijn dat u zich zult afvragen hoe u het ooit zonder hebt gedaan.

Ontspannend en verkwikkend. Waardevol en intelligent.

Als slimme technologieën moeiteloos werken bij u thuis, dan verwacht u hetzelfde in uw auto. Daarom is de Fiesta uitgerust met SYNC 3 om het leven gemakkelijker te maken, B&O om ritten leuker te maken en een te openen, panoramisch dak dat elke rit aangenamer maakt. Zet u schrap om dit, en meer, te ontdekken in een ruimte die u al het comfort en gemak geeft dat u kunt wensen.

Uw veiligheid is een prioriteit

De Fiesta integreert verschillende intelligente technologieën die ontworpen werden om uzelf, uw passagiers en uw voertuig te beschermen in geval van een ongeval. Tot de belangrijkste functies behoren Pre-Collision Assist, deurrandbeschermers en SYNC 3 met Emergency Assistance. Er zijn ook vele andere systemen en sommige daarvan bestaan in de eerste plaats om ongevallen te helpen voorkomen.

Weg van uw routine

Een volledig nieuw concept voor de Fiesta. De Active is gemaakt voor de stad maar gebouwd voor het buitenleven. SUV-geïnspireerde styling met dakrails, bredere wielkasten en opvallende 17" lichtmetalen velgen. Een verhoogde rijhoogte geeft u een meer indrukwekkende aanwezigheid op de weg

Alle FIESTA versies

Vergelijk versies (PDF 4.1MB)
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top