Home > Personenwagens > EDGE > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

Of u nu een welverdiende vakantie neemt, even lekker wilt winkelen of gaat golfen, de Ford Edge heeft alle ruimte die u nodig hebt. Op de achterbank hebben zelfs uw grootste passagiers nog voldoende beenruimte. En de toevoeging van een trekhaak en dakrails vergroten de toch al indrukwekkende bagagecapaciteit van het voertuig.

Ford Edge load space

Ruimte voor alles

De kofferbakruimte in de Edge is zowel indrukwekkend als flexibel. De ruim 600 liter bagageruimte verandert in meer dan 1800 liter als de 60:40 achterbank opgeklapt wordt. Dat is meer dan genoeg ruimte voor alles wat je nodig hebt voor een weekend vol avontuur, een familievakantie of een zeer succesvol winkeluitje.

Neem alles mee met een optionele trekhaak

Met een trekhaak heeft de Edge een trekcapaciteit van meer dan 1500 kilo.

Ford Edge tow bar
Ford Edge roof racks and rails

Neem meer mee met optionele dakrails

De apart verkrijgbare dakrails maken je Edge nóg praktischer - en zorgen voor een nog betere uitstraling. Dakrails zijn bovendien noodzakelijk om handige dwarsbalken te kunnen installeren.

Slimme, neerklapbare zetels

Dankzij hun ingenieuze ontwerp kunt u de achterzetels volledig neerklappen, waardoor u maar liefst 1.800 liter eenvoudig in- en uitlaadbare ruimte creëert.

Ford Edge fold flat seats viewed from inside the car
Ford Edge interior load compartment close up

Houd uw Edge in topconditie

De Edge is verkrijgbaar met een omkeerbare bagageruimtemat. De mat is aan de ene kant voorzien van tapijt met Ford Edge-logo en aan de andere kant van een robuust rubberen oppervlak. Voor extra bescherming kan de mat worden vergroot om ook de achterzetels te bedekken. Dus of u nu fietsen, natte honden, golfclubs of iets anders vervoert, u kunt er zeker van zijn dat de koffer er op zijn best blijft uitzien.

Top