Home > Personenwagens > EDGE > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Onberispelijk vakmanschap en materialen van de hoogste kwaliteit geven een gevoel van prestige zodra u de Edge betreedt. Een FordPass Connect-modem zorgt ervoor dat u onderweg steeds bereikbaar bent, waardoor het nog nooit zo leuk was om een Ford te hebben. En een op maat gemaakt B&O-audiosysteem met een vermogen van 1.000 watt en 12 speakers die een ervaring biedt die niet onderdoet voor die in een concertzaal.

A family in Ford Edge car

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De Edge is nu ook verkrijgbaar met ingebouwde FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifi5Wi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten en live verkeersinformatieFordPass with Live Trafic - Tourneo Connect die rechtstreeks naar uw navigatiesysteem gestuurd wordt, zodat u druk verkeer kunt vermijden. In geval van een ongeluk kan FordPass Connect zelfs de hulpdiensten waarschuwen met een eCall en hen de locatie van uw voertuig doorgeven.

Download de FordPass-app om toegang te krijgen tot nog meer functies

FordPass Connect wordt nóg krachtiger als deze via de FordPass-app met uw smartphone verbonden wordt. Als u verbinding hebt gemaakt, kunt u verschillende innovatieve nieuwe functies ontgrendelen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw telefoon gebruiken om uw voertuig te vinden en het op afstand te vergrendelen en ontgrendelen. U kunt het brandstofpeil, de kilometerstand en bandenspanning controleren en voertuigmeldingen op uw telefoon ontvangen. En als u een automaat hebt, dan kunt u uw auto zelfs vast starten, zodat deze ijs- en condensvrij is en klaar om te vertrekken wanneer u dat wilt. U kunt uw navigatiesysteem ook vanuit uw huis programmeren door een bestemming via uw telefoon naar de auto te sturen.

FordPass hand with a mobile phone

Dankzij dit systeem kun u zichzelf horen denken

Active Noise Control is ontworpen om ongewenst interieurgeluid terug te dringen. Met een technologie die lijkt op die in noise-cancellingkoptelefoons kunnen deze microfoons specifieke geluidsgolven detecteren en meten. Dit systeem creëert vervolgens onhoorbare 'witte ruis' om ongewenste geluiden te onderdrukken, zodat u een gevoel van rust en kalmte ervaart tijdens het rijden.

Uw favoriete muziek zoals die bedoeld is

Wat uw smaak ook is, muziek moet klinken zoals de artiest het bedoeld heeft. Dat is precies wat u kunt verwachten in de Edge. Waarom? Omdat hij verkrijgbaar is met een op maat gemaakt B&O-geluidssysteem. Dit hoogwaardige audiosysteem met een vermogen van 1000 watt biedt een warm, krachtig geluid. De set bestaat uit 12 speakers, een woofer en een subwoofer. Deze geavanceerde technologie is door de akoestiekspecialisten van B&O speciaal ontworpen voor en afgestemd op de Edge. Draai dus de volumeknop open en geniet van uw favoriete bands en nummers in uw privéconcertzaal, uw eigen auto.

Ford music
Ford Edge electronic parking brake close up

Slim, handig en ruimtebesparend

De elektrische parkeerrem is een eenvoudige toevoeging met verrassende voordelen. Zo zorgt hij voor meer ruimte in de cabine, is hij makkelijker te gebruiken en hoeft u de remmen niet zo vaak te laten onderhouden. Het enige wat u hoeft te doen om te remmen, is een knop in de middenconsole indrukken.

Een handenvrije kofferklep voor moeiteloos openen en sluiten

Dit slimme systeem zorgt ervoor dat u de Edge moeiteloos kunt in- en uitladen. Als uw wagen  uw sleutel met afstandsbediening opmerkt, hoeft u alleen nog maar uw voet onder de achterbumper te bewegen en de kofferklep gaat automatisch open of dicht. Handig als u uw handen vol hebt en niet bij de hendel kunt.

Ford Edge woman opening a back of the car with her leg
Ford Edge detail of an open rooftop

Laat de zon binnen 

De Edge is verkrijgbaar met een volledig panoramisch dak. Het laat het natuurlijke licht binnen en creëert een licht en luchtig interieur. De voorste helft is elektrisch bedienbaar en kan kantelen en naar achter schuiven. Dankzij het volledige, intrekbare zonnescherm kunt u het glas openen om frisse lucht binnen te laten en tegelijkertijd beschermd te blijven tegen de zon.

Top