Home > Personenwagens > EDGE > Kenmerken > Comfort

Comfort

De Ford Edge zit vol doordachte details om u en uw passagiers te helpen genieten van een rustgevende en stressloze rit.

Met dit systeem kunt u uzelf horen denken

Active Noise Control is ontwikkeld om ongewenste geluiden in de auto te dempen. 

Microfoons detecteren en meten specifieke geluidsgolven. Een regeleenheid kan de geluiden die u wilt horen, zoals conversaties en de audio, scheiden van de geluiden die u niet wilt horen.

Het systeem kan onhoorbaar witte ruis creëren om ongewenste geluiden te elimineren en te zorgen voor een echt rustgevoel terwijl u rijdt.

Een handenvrije kofferklep die u moeiteloos kunt openen en sluiten

Als u de handen vol hebt maar uw KeyFree sleutel op zak hebt, dan detecteert de Ford Edge uw nabijheid, en kunt u de achterklep automatisch openen of sluiten door met uw voet te bewegen onder de achterbumper.

U kunt de kofferklep ook bedienen met behulp van uw sleutel of de knoppen binnenin de wagen.

A rear view of the Ford displaying white car on a display

Eenvoudiger en veiliger achteruitrijden

Paaltjes, fietsen, lage muurtjes... De achteruitrijcamera toont alle obstakels achter u op een ingebouwd scherm in de middenconsole. Het systeem brengt niet alleen moeilijk zichtbare voorwerpen in beeld, het tekent ook virtuele lijnen waarmee u gemakkelijker parkeert, zelfs in de kleinste plaatsen. De camera schakelt automatisch in wanneer u de auto in achteruit zet.

Ruimte om te strekken

Met vijf royaal geproportioneerde stoelen in twee rijen, en een 60/40 deelbare achterbank, biedt de cabine voldoende ruimte voor elke passagier. Met tal van opbergvakken, plus een enorme koffer, is er genoeg ruimte voor passagiers, bagage, boodschappen, huisdieren, apparatuur - of een combinatie hiervan, en nog veel meer.

Edge interior loads of space
The Edge sunroof

Een groot panoramisch dak voor een lichter en ruimer gevoel

Met de druk op een knop glijdt het elektronische dakscherm weg en valt het zonlicht binnen langs het panoramische dak, waardoor een extra gevoel van ruimte wordt gecreëerd. Het glas, dat zonlicht reflecteert, houdt u koel en beschermt u tegen schadelijke UV-straling. Via een elektrische bediende zonnewering kunt u bepalen hoeveel licht precies binnenkomt.

Top