HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Personenwagens > ECOSPORT > Kenmerken > Veiligheid & beveiliging

Veiligheid

Bepaalde veiligheidsmaatregelen werden ontworpen om u, uw passagiers en uw voertuig te beschermen in geval van een ongeval. Andere helpen in eerste plaats om ongevallen te voorkomen. In de EcoSport vindt u technologieën die ontworpen zijn om beide te doen.

De op deze pagina getoonde functies zijn mogelijk alleen beschikbaar op specifieke uitvoeringen. Indien beschikbaar, zijn deze functies mogelijk optioneel beschikbaar tegen meerprijs. Raadpleeg de prijslijst voor de meest recente informatie.

Rear view of Ford EcoSport in city street

Geavanceerde systemen voor meer gecontroleerd remmen

Een antiblokkeersysteem (ABS) en elektronische remkrachtverdeling werken samen, zodat u op beheerste wijze kunt remmen.

Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection 

Deze technologie scant de weg en detecteert voertuigen en voetgangers vóór u en verwittigt u van hun aanwezigheid. Als u niet reageert, worden de remmen automatisch ingeschakeld, waardoor de ernst van ongelukken wordt verminderd en ongelukken zelfs worden vermeden.

New Red Ford EcoSport alarm system

Perimeter-alarm voor extra veiligheid

Een perimeter-alarm beschermt uw voertuig door af te gaan als de portieren of de motorkap met geweld worden geopend. FordPass kan ook alarmtriggermeldingen verzenden als het alarm van uw auto is geactiveerd. En SecuriAlert stuurt u een melding als het ongeautoriseerde toegangspogingen detecteert - zelfs als ze het alarm niet activeren.

Blue Ford EcoSport alarm system
Top