Home > Personenwagens > NEW ECOSPORT > Kenmerken > Rijervaring

Rijervaring

De beste technologieën zijn steeds deze die iets positief bijdragen aan uw wereld, een probleem oplossen en een duidelijk voordeel bieden. En dat is precies wat u kunt verwachten in de nieuwe EcoSport. Van Intelligent All-Wheel Drive tot Hill Start Assist en Ford SYNC: ontdek technologieën die elke rit ontspannend en de moeite waard maken, en het leven zo stressvrij en genietbaar mogelijk.

Vertrouwen in moeilijke omstandigheden

Een intelligent All-Wheel Drive (AWD)AWD Available in Summer 2018 systeem kan bepalen hoeveel grip, evenwicht in bochten en reactievermogen nodig is in natte, droge of ijzige omstandigheden en op wisselend terrein. De technologie kan aandrijving sturen naar de voor- of achteras afhankelijk van de vereisten. En dit 'koppel op verzoek' systeem zorgt voor een uitzonderlijk rijgedrag en verbeterde efficiëntie.

Extra controle bij vertrek op een helling

Hill Start Assist voorkomt dat u achteruit rijdt wanneer u op een helling vertrekt. Het systeem behoudt 2 à 3 seconden langer de druk op het remsysteem. Dit betekent dat u meer tijd hebt om uw voet van het rempedaal naar het gaspedaal te verplaatsen en u uw auto ook beter onder controle kunt houden. De Hill Start Assist is ook een handige functie voor wanneer u op een gladde ondergrond stopt en start.

Eenvoudiger en veiliger achteruitrijden

Paaltjes, fietsen, lage muurtjes… de achteruitrijcamera laat u op een scherm in de middenconsole zien wat er zich achter de auto bevindt. Het systeem brengt niet alleen moeilijk zichtbare voorwerpen in beeld, het tekent ook virtuele lijnen waarmee u gemakkelijker parkeert, zelfs in de kleinste plaatsen. De camera wordt automatisch geactiveerd wanneer u de achteruitversnelling selecteert.

Top