HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Personenwagens > ECOSPORT > Kenmerken > Rijervaring

Rijervaring

De beste technologieën zijn steeds deze die iets positief bijdragen aan uw wereld, een probleem oplossen en een duidelijk voordeel bieden. En dat is precies wat u kunt verwachten in de EcoSport. Van Hill Start Assist tot Ford SYNC: ontdek technologieën die elke rit ontspannend en de moeite waard maken, en het leven zo stressvrij en genietbaar mogelijk.

De op deze pagina getoonde functies zijn mogelijk alleen beschikbaar op specifieke uitvoeringen. Indien beschikbaar, zijn deze functies mogelijk optioneel beschikbaar tegen meerprijs. Raadpleeg de prijslijst voor de meest recente informatie.

Red Ford EcoSport driving upwards

Extra controle bij vertrek op een helling

Hill Start Assist voorkomt dat u achteruit rijdt wanneer u op een helling vertrekt. Het systeem behoudt 2 à 3 seconden langer de druk op het remsysteem. Dit betekent dat u meer tijd hebt om uw voet van het rempedaal naar het gaspedaal te verplaatsen en u uw auto ook beter onder controle kunt houden. De Hill Start Assist is ook een handige functie voor wanneer u op een gladde ondergrond stopt en start.

Ford EcoSport Rear View Camera

Eenvoudiger en veiliger achteruitrijden

Paaltjes, fietsen, lage muurtjes… de achteruitrijcamera laat u op een scherm in de middenconsole zien wat er zich achter de auto bevindt. Het systeem brengt niet alleen moeilijk zichtbare voorwerpen in beeld, het tekent ook virtuele lijnen waarmee u gemakkelijker parkeert, zelfs in de kleinste plaatsen. De camera wordt automatisch geactiveerd wanneer u de achteruitversnelling selecteert.

Ziet de verkeersborden die u misschien mist 

Of de verkeersborden aan de zijkant van de weg staan of erboven geplaatst zijn, of ze tijdelijk of permanent zijn, Traffic Sign Recognition herkent ze allemaal. De pictogrammen voor maximumsnelheden en niet-inhaaltekens worden weergegeven op het instrumentenpaneel en waarschuwen u voor wijzigende beperkingen.

Red Ford EcoSport from the back heading towards traffic sign

U ziet beter, zonder anderen te verblinden

Automatisch grootlicht is een handig hulpmiddel wanneer u in het donker rijdt. Deze functie schakelt tijdelijk het grootlicht uit wanneer het tegemoetkomend verkeer of een voorligger opmerkt, zodat u andere bestuurders niet verblindt. Daarna schakelt het automatisch het grootlicht weer in, voor maximaal zicht.

Ford EcoSport displaying auto high beam
Top