HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Personenwagens > ECOSPORT > Kenmerken > Comfort

Comfort

Ultramoderne infotainmenttechnologie, een geavanceerd B&O geluidssysteem, kleine luxe zoals verwarmde zetels en verwarmd stuurwiel,
en nog veel meer.

De op deze pagina getoonde functies zijn mogelijk alleen beschikbaar op specifieke uitvoeringen. Indien beschikbaar, zijn deze functies mogelijk optioneel beschikbaar tegen meerprijs. Raadpleeg de prijslijst voor de meest recente informatie.

Frontal view with family in a car

De sleutel tot een meer verbonden wereld 

De EcoSport is verkrijgbaar met FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt talloze waardevolle voordelen, inclusief 4G LTE wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten en live verkeersinformatieFordPass with Live Traffic die rechtstreeks naar uw navigatiesysteem gestuurd wordt, zodat u druk verkeer kunt vermijden. In geval van een ongeluk kan FordPass Connect zelfs de hulpdiensten waarschuwen met een eCall en hen de locatie van uw voertuig doorgeven.

Meer info

Handenvrij met SYNC 3

Ford SYNC 3 helpt u verbonden te blijven. U kunt uw telefoon, muziek en navigatie bedienen met natuurlijke spraakopdrachten. Het kleurentouchscreen maakt gebruik van knijp- en veegbewegingen voor intuïtieve bediening en verbinding met Apple CarPlay en Android Auto. Bovendien hebt u met AppLink toegang tot enkele van uw favoriete smartphone-apps.

Ford SYNC interior display
FordPass mobile screen close up

Toegang tot nog meer functies via de FordPass-app

FordPass Connect wordt nóg krachtiger als deze via de FordPass-app met uw smartphone verbonden wordt. Als u verbinding hebt gemaakt, kunt u verschillende innovatieve nieuwe functies ontgrendelen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw telefoon gebruiken om uw voertuig te vinden en het op afstand te vergrendelen en ontgrendelen. U kunt het brandstofpeil, de kilometerstand en bandenspanning controleren en voertuigmeldingen op uw telefoon ontvangen. U kunt uw navigatiesysteem ook vanuit uw huis programmeren door een bestemming via uw telefoon naar de auto te sturen.

U hoort het live
via B&O

Wat uw muzieksmaak ook moge zijn, muziek moet klinken zoals de artiest het heeft bedoeld. En dat is precies wat u kunt verwachten in een EcoSport. Waarom? Omdat het beschikbaar is dankzij B&O. Dit hoogwaardige 675-watt audiosysteem levert een rijk, krachtig geluid met 10 luidsprekers, woofer en subwoofer. En deze geavanceerde technologie is speciaal ontworpen, ontwikkeld en verfijnd voor de EcoSport door de gespecialiseerde geluidstechnici van B&O. Draai dus het volume wat hoger en geniet van uw favoriete bands en liedjes in de concertzaal van uw auto.

Live venue with B&O logo
New Blue Ford EcoSport window wipers

Wissers die zich automatisch aan de regen aanpassen

De ruitenwissers met regensensor beginnen te wissen zodra ze vocht op de voorruit vaststellen en passen vervolgens de wissnelheid aan de weersomstandigheden aan. U kunt uit verschillende gevoeligheidsniveaus kiezen, die bepalen hoeveel vocht er op de ruit mag komen voordat de wissers worden ingeschakeld.

Top