Home > Personenwagens > ECOSPORT > Kenmerken > Comfort

Comfort

Ultramoderne infotainmenttechnologie, een geavanceerd B&O geluidssysteem, kleine luxe zoals verwarmde zetels en verwarmd stuurwiel,
en nog veel meer.

Ford SYNC interior display

Naadloze technologie die u met uw stem kunt bedienen

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met intuïtieve spraakopdrachten, of via een 8 inch kleurentouchscreen. Het maakt ook verbinding met Apple CarPlay en Android Auto, en met AppLink kunt u ook enkele van uw favoriete smartphone-apps bedienen. 

U hoort het live
via B&O

Wat uw muzieksmaak ook moge zijn, muziek moet klinken zoals de artiest het heeft bedoeld. En dat is precies wat u kunt verwachten in een EcoSport. Waarom? Omdat het beschikbaar is dankzij B&O. Dit hoogwaardige 675-watt audiosysteem levert een rijk, krachtig geluid met 10 luidsprekers, woofer en subwoofer. En deze geavanceerde technologie is speciaal ontworpen, ontwikkeld en verfijnd voor de EcoSport door de gespecialiseerde geluidstechnici van B&O. Draai dus het volume wat hoger en geniet van uw favoriete bands en liedjes in de concertzaal van uw auto.

Live venue with B&O logo
Blue Ford EcoSport window wipers

Wissers die zich automatisch aan de regen aanpassen

De ruitenwissers met regensensor beginnen te wissen zodra ze vocht op de voorruit vaststellen en passen vervolgens de wissnelheid aan de weersomstandigheden aan. U kunt uit verschillende gevoeligheidsniveaus kiezen, die bepalen hoeveel vocht er op de ruit mag komen voordat de wissers worden ingeschakeld.

Blue Ford EcoSport Sun Roof

Een straaltje zonneschijn

Als u echt de zon in uw auto wilt laten schijnen, kunt u kiezen voor een elektrisch openend zonnedak op de EcoSport Titanium of de ST-Line-modellen.

Top