Hoe plan ik Ford Software Updates?

Een melding op het touchscreen in de auto laat u weten dat een update moet worden gepland. U kunt het touchscreen gebruiken om een datum en tijd te selecteren om de update te installeren.

Eenmaal ingesteld, zal dit de standaard tijd zijn om toekomstige updates te installeren. U kunt bijvoorbeeld's nachts updates plannen wanneer uw voertuig is aangesloten op een wifi-netwerk of een mobiele verbinding gebruikt wanneer het u uitkomt.

Bekijk onze instructievideo voor gedetailleerde instructies: