Waar vind ik oplossingen voor SYNC en Maps Updates?

SYNC 3 Updates - Hoe problemen op te lossen

Hebt u problemen met het genereren van een logbestand tijdens de SYNC 3 update? Volg dan de volgende stappen:

1. Download het zip-bestand (ZIP 44KB), pak het eerst uit en sla het vervolgens op, op een USB-stick (de USB- stick moet in ex-fat format zijn)

2. Stap in uw wagen en zet de motor aan

3. Als SYNC 3 volledig is opgestart, plaats dan de USB-stick in de USB-poort

4. Wacht tot het bericht ‘installatie voltooid verschijnt (dit duurt ongeveer 1 minuut). Er is nu een nieuw logbestand aangemaakt

5. Ga terug naar uw computer en voltooi de update door het logbestand op de Ford-website te uploaden