Hoe koppel ik mijn telefoon met SYNC 4?

Een telefoon koppelen met SYNC® 4/SYNC 4A

Een telefoon koppelen

1. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op uw smartphone.
  2. Druk op het pictogram Telefoon op het SYNC-scherm van uw auto.
  3. Tik op Telefoon toevoegen op het SYNC-scherm van uw voertuig en volg de aanwijzingen.
  4. Er verschijnt een pop-up op het SYNC-scherm met een wachtwoord.
  5. Controleer of de code op SYNC overeenkomt met de code op uw telefoon die compatibel is met Android of Apple.

Bluetooth-apparaat koppelen

SYNC 4

1. Schakel Bluetooth in op uw apparaat.
  2. Druk op Instellingen op het SYNC-scherm van uw voertuig.
  3. Druk op Connectiviteit.
  4. Druk op Bluetooth.
  5. Druk op Een Bluetooth-apparaat toevoegen. U krijgt een melding dat u uw voertuig op uw telefoon moet zoeken.
  6. Selecteer uw voertuig op uw apparaat. Er verschijnt een nummer op uw telefoon en op uw SYNC-scherm.
  7. Controleer of het nummer op uw apparaat overeenkomt met het nummer op het SYNC-scherm.

SYNC 4A

1. Schakel Bluetooth in op uw toestel.
  2. Tik op de afbeelding Voertuig aan de linkerkant van het SYNC-scherm.
  3. Selecteer Instellingen
  4. Druk op Connectiviteit.
  5. Druk op Bluetooth.
  6. Schakel Bluetooth in.
  7. Druk op Voeg een Bluetooth-apparaat toe.
  8. Selecteer uw voertuig op uw toestel. Er verschijnt een pincode op uw apparaat en op uw SYNC-scherm.
  9. Bevestig dat het nummer op uw apparaat overeenkomt met het nummer op het SYNC-scherm.

Het touchscreen zal aangeven dat u uw apparaat succesvol heeft gekoppeld.