Hoe SYNC 3 verbinden met Apple CarPlay?

1. Sluit uw Apple-apparaat met de originele kabel van Apple aan op de USB-poort van uw voertuig.
  2. Wanneer verbinding is gemaakt met een Apple-apparaat, wordt CarPlay afgebeeld op het aanraakscherm.
  3. Het eerste scherm van het Apple CarPlay-menu geeft uw standaard Apple-apps weer.
  4. Nu bent u klaar om de voordelen van Apple CarPlay met SYNC 3 te ontdekken.

Opmerking: Ondersteund Apple-model - iPhone 5 of recenter; Ondersteunde iOS-versie: iOS 7.1 of recenter.