Hoe luister je naar muziek via het Ford-audiosysteem?

U kunt een aantal verschillende mobiele muziekbronnen verbinden met uw audiosysteem van Ford en van elk nummer genieten in stereo geluid van hoge kwaliteit.

Afhankelijk van het audiosysteem kunt u de volgende muziekbronnen kiezen:

USB-opslagmedium

Plaats gewoon een USB-stick in de USB-poort (bijvoorbeeld) en kies deze als afspeelbron in het menu van uw audiosysteem. U krijgt de bestandsstructuur van uw USB-stick te zien op het display. Ondersteunde audio-indelingen: MP3, WMA (met DRM beveiligde WMA-bestanden worden niet afgespeeld) en WAV.

Apple iPod/iPhone

U kunt uw iPod of iPhone makkelijk afspelen, net zoals u dat gewend bent via het audiosysteem van Ford. Voor de meest gebruiksvriendelijke ervaring en optimale geluidskwaliteit adviseren we de originele USB-kabel van Apple te gebruiken.

Bluetooth® muziekbron

Via de Bluetooth-verbinding kunt u muzieknummers naadloos vanaf uw mobiele telefoon streamen.

Uw gewenste muziekbron activeren

Verbind de muziekspeler die u wilt gebruiken met uw audiosysteem van Ford.

Selecteer de gewenste bron (USB, iPod of Bluetooth) door meermaals op de knop ‘AUX’ te drukken totdat u de bron ziet of via het spraakcommando en het geselecteerde apparaat begint automatisch af te spelen.

Tip: U kunt de USB-poort ook gebruiken om uw mobiele apparaat op te laden.

Mobiele muziekfuncties zijn alleen beschikbaar bij het uitrustingspakket 'USB/iPod'. In dat geval is uw auto uitgerust met een USB-poort op de volgende locatie, afhankelijk van het voertuigmodel: in het dashboardkastje, de middenconsole of het vak in de armsteun.