Hoe een iPhone en Siri Eyes Free te gebruiken

• Voordat u Siri Eyes Free kunt gaan gebruiken, moet u er eerst voor zorgen dat uw iPhone is gekoppeld met uw SYNC 3 met AppLink-systeem. Als uw iPhone eenmaal is gekoppeld met SYNC 3 met AppLink, zijn er twee manieren waarop u toegang kunt krijgen tot Siri:
    1. Een manier is om het telefoonpictogram op uw aanraakscherm te selecteren en vervolgens de Siri-tegel aan te raken.
    2. De tegel verandert van kleur om aan te geven dat Siri nu is geactiveerd.
  • De tweede manier om toegang te krijgen tot Siri is via de bedieningselementen op het stuur:
    1. Druk op de stemactiveringsknop.
    2. Houd het ongeveer 2 seconden vast.
    3. Nu kunt u SYNC 3 met AppLink gebruiken om handsfree met Siri te praten.