Welke smartphones zijn compatibel met mijn Bluetooth-systeem?

Voor een naadloze connectiviteit met je mobiele apparaat en je Ford voertuig, raden we je aan om de compatibiliteit van je telefoon te controleren bij de fabrikant van je mobiele apparaat. Je kunt dit doen op de website van de fabrikant van je mobiele apparaat of in de gebruikershandleiding.

Voor Apple CarPlay- en Android Autoklanten: zorg ervoor dat de software van je auto up-to-date is, sluit je apparaat aan en volg de instructies op het scherm om het installatieproces te voltooien.