Hoe de kaartmodus op SYNC 3 te wijzigen?

• Druk op het navigatiepictogram op de menubalk onder aan het touchscreen. Het kaartscherm wordt weergegeven
  • Druk in de Kaartstand op het pijlpictogram linksboven in het scherm om af te wisselen tussen de weergaven:
    • Rijrichting: Selecteer deze richting zodat de richting vooruit altijd naar boven wijst op het scherm. Beschikbaar voor kaarten met een schaal tot 2,5 mi/5 km. Voor schalen daarboven wordt de instelling voor de rijrichting wel onthouden, maar wordt de kaart alleen met het noorden bovenaan weergegeven. Als de schaal weer onder dit niveau komt, wordt de instelling voor de rijrichting hersteld
    • Noorden bovenaan: In deze stand is het noorden altijd boven aan het scherm.
    • 3D-weergave: Voor een panoramaweergave en een grafische voorstelling van gebouwen. 3D-weergave van gebouwen met een bepaalde toeristische waarde is beschikbaar voor geselecteerde steden bij een zoomniveau van 200 m of minder. Nieuwe gebouwen worden toegevoegd bij elke update van de kaartdatabase.
  • Druk in de Kaartstand op het menupictogram linksonder in het scherm en selecteer de knop Schermweergave. Als er geen route actief is, kunt u afwisselen tussen de volledige kaart en de infostand met snelwegafritten. Als er wel een route actief is, kunt u afwisselen tussen de volledige kaart, de infoweergave met snelwegafritten en de lijst met richtingaanwijzingen.

Kaartweergave

• Volledige kaart: Als dit wordt geselecteerd tijdens het rijden, wordt de kaart weergegeven op het volledige scherm en ziet u de afslagpictogrammen rechtsboven in het scherm.
  • Weergave met snelwegafritten: Als dit wordt geselecteerd tijdens het rijden, wordt het scherm in tweeën gedeeld met een kaart links en de informatie over komende snelwegafritten rechts.
  • Lijst met richtingaanwijzingen: Als dit wordt geselecteerd tijdens het rijden, wordt het scherm in tweeën gedeeld met de kaart links en een lijst met richtingaanwijzingen rechts.

Inhoud van de kaart

• Straatnaam: Met deze functie wordt de huidige straatnaam weergegeven onder aan het scherm tijdens het rijden.
  • Tijd tot bestemming: Als je op dit veld rechtsboven bij de kaart drukt, kunt u afwisselen tussen de afstand tot de geselecteerde bestemming, de geschatte aankomsttijd (ETA) en de geschatte reistijd (ETT) rechtsboven in de kaart.
  • Snelheidslimiet: Met deze functie wordt de snelheidslimiet op hoofdwegen onder aan de kaart weergegeven tijdens het rijden met navigatie.
  • Navigatiepad: Met deze functie wordt de eerder afgelegde route van het voertuig weergegeven met witte stippen. Het systeem kan circa 50 km bewaren.

Meer informatie over SYNC-kwesties vind je op Ford SYNC-technologie.