Hoe wijzig ik de taal van het SYNC-systeem?

De taal van het SYNC-systeem wijzigen

Tip: Klik op de kopjes van de onderstaande secties om de inhoud samen te vouwen of uit te vouwen.

SYNC 4A

1. Klik op de voertuigafbeelding op uw SYNC-scherm.
  2. Selecteer Algemeen.
  3. Gebruik de pijl om uw taal te kiezen (Engels, Frans of Spaans).

De onderstaande tabel helpt u bij het instellen van uw voorkeurstaal.

English

Spanish

French

Settings

Ajustes

Réglages

General

General

Général

SYNC 4

1. Druk op Instellingen op uw SYNC-scherm.
  2. Selecteer Algemeen.
  3. Gebruik de pijl om uw taal te kiezen (Engels, Frans of Spaans).

De onderstaande tabel helpt u bij het instellen van uw voorkeurstaal.

English

Spanish

French

Settings

Ajustes

Réglages

General

General

Général

SYNC 3

1. Druk op Instellingen op uw SYNC-scherm.
  2. Selecteer Algemeen.
  3. Gebruik de pijl om uw taal te kiezen (Engels, Frans of Spaans).

De onderstaande tabel helpt u bij het instellen van uw voorkeurstaal.

English

Spanish

French

Settings

Ajustes

Réglages

General

General

Général

SYNC 2

1. Druk op Menu (tandwielpictogram).
  2. Selecteer instellingen.
  3. Druk op systeem.
  4. Kies uw taal (Engels, Frans of Spaans).

De onderstaande tabel helpt u bij het instellen van uw voorkeurstaal.

English

Spanish

French

Settings

Ajustes

Réglages

System

Sistema

Système

SYNC Navigation "P"

1. Druk op de harde knop MENU.
  2. Selecteer feedback over de afschuiving.
  3. Kies uw taal (Engels, Frans of Spaans)

De andere statustabel helpt je bij de installatie van je kamer.

English

Spanish

French

Feedback

Reaccion

Retour

SYNC Gen 1.1

1. Druk op MENU.
  2. Scrol omlaag naar Weergave-instellingen en druk op OK.
  3. Blader naar talen en druk op OK.
  4. Kies uw taal (English, Français of Español), druk op OK.

De onderstaande tabel helpt u bij het instellen van uw voorkeurstaal.

English

Spanish

French

Display Settings

Ajustes de pantalla

Réglages affichage

Languages

Idiomas

Langues

SYNC Gen 1

1. Druk herhaaldelijk op AUX tot SYNC verschijnt.
  2. Druk op MENU. MEDIA MENU verschijnt even op het radiodisplay.
  3. Blader herhaaldelijk tot SYSTEM SETTINGS op het radiodisplay verschijnt.
  4. Druk op OK om te bevestigen en het menu SYSTEEMINSTELLINGEN te openen.
  5. Blader tot GEAVANCEERD op het radiodisplay verschijnt.
  6. Druk op OK om te bevestigen en ga naar het menu GEAVANCEERD.
  7. Blader herhaaldelijk tot LANGUAGE op het radiodisplay verschijnt.
  8. Druk op OK om het menu TAAL te openen.
  9. Scrol om uw taal te kiezen (Engels, Frans of Spaans).

De onderstaande tabel helpt u bij het instellen van uw voorkeurstaal.

English

Spanish

French

System Settings

Configuracion del Sistema

Paramètres Système

Advanced

Opciones Avanzadas

Avance

Languages

Idiomas

Langues

Return

Volver

Retour

Zie uw gebruikershandleiding voor informatie die specifiek is voor uw voertuig.