AanbiedingenBedrijfsvoertuigenTweedehandswagens

Hoe wijzig ik de displayinstellingen in SYNC?

SYNC 4

  1. Druk op Instellingen op het SYNC-scherm van uw voertuig.
  2. Druk op Display:
    • Pas de helderheid van het scherm aan
    • Wijzig de schermmodus naar Automatisch, Dag of Nacht
    • Raak Display uit aan om het scherm uit te schakelen

SYNC 3

  1. Druk op Instellingen op het SYNC-scherm van uw voertuig.
  2. Druk op Display:
    • Zet Automatisch dimmen Aan of Uit
    • Pas de helderheid van het scherm aan
    • Wijzig de schermmodus naar AutomatischDag of Nacht
    • Raak de balk Display uit aan om het scherm uit te schakelen

SYNC 2

  1. Raak Instellingen aan
  2. Raak Display aan:
    • Raak + of - aan om de helderheid van het scherm aan te passen
    •  Of kies een vooraf ingestelde helderheid door Automatisch, Dag, Nacht of Uit te selecteren
    • Andere opties zijn onder meer: Automatisch dimmen Aan of Uit zetten

Ford.be gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren en te personaliseren.

U kunt uw instellingen op elk gewenst moment aanpassen via de pagina met cookievoorkeuren maar dit kan het gebruik van bepaalde functies op de website verhinderen.

Raadpleeg het privacy- en cookiebeleid van de website voor meer informatie over hoe we cookies gebruiken.