Hoe luister en beantwoord ik sms-berichten via SYNC 1?

Luisteren naar en reageren op tekstberichten via SYNC 1

1. Wanneer SYNC een tekstbericht ontvangt, geeft het systeem een auditieve melding en wordt 'Inkomend tekstbericht van <naam>' weergegeven. Druk op de toets Beluisteren om het bericht door SYNC te laten voorlezen.
  2. Nadat SYNC het bericht heeft voorgelezen, drukt u op de toets Meer om verdere opties te bekijken.
  3. Klik op de knop OK om Afzender beantwoorden te kiezen in de lijst.
  4. Gebruik de knop Omlaag om de tekst te markeren.
  5. Klik op de knop OK.
  6. Druk op de toets Verzenden om het bericht te verzenden.