Hoe ontgrendel en vergrendel ik mijn voertuig voor FordPass®* met mijn Apple®** Watch?

Wanneer u uw Apple Watch gebruikt met FordPass, hebt u rechtstreekse toegang tot commando's voor vergrendelen en ontgrendelen. Gebruik de onderstaande instructies voor toegang.

Na de geslaagde koppeling van uw smartwatch met FordPass:

1. Selecteer de FordPass-app op het scherm van uw smartwatch.
  2. Tik op Vernieuwen als de optie wordt weergegeven, om te garanderen dat u bent verbonden.
  3. Druk op het pictogram Vergrendelen/Ontgrendelen.

Opmerkingen:

• Laat de blauwe lijn helemaal rondgaan voordat u de knop loslaat.
  • U krijgt een pop-upbericht te zien met de bevestiging dat uw verzoek naar uw voertuig is gestuurd.
  • Tik op OK om het pop-upbericht af te sluiten.

Aanvullende informatie

Hoe koppel ik mijn Apple Watch om FordPass te gebruiken?
Hoe start ik op afstand met FordPass en mijn Apple Watch?

*FordPass App is compatibel met selecte smartphoneplatformen en beschikbaar via download. Mogelijk zijn kosten voor data van toepassing.

**Apple is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en in andere landen.