Hoe deactiveer of activeer ik keyless entry?

Sleutelloze toegang inschakelen / uitschakelen

Gebruik de bediening voor het informatiedisplay op het stuurwiel en selecteer het volgende om sleutelloze toegang in of uit te schakelen:

1. Ga naar Instellingen > Druk op de Menu-knop
  2. Ga naar Voertuiginstellingen > Druk op de OK-knop
  3. Ga naar Sloten > Druk op de OK-knop
  4. Ga naar Intelligente toegang > Druk op de OK-knop

Uitgeschakelde passieve sleutels

Het systeem schakelt passieve sleutels uit die in uw auto blijven liggen wanneer u de auto vergrendelt. U kunt het contact niet aanzetten met een uitgeschakelde passieve sleutel. Druk op de ontgrendelknop op de afstandsbediening om een passieve sleutel weer in te schakelen.

Klik hier voor een overzicht van het systeem voor sleutelloze toegang. Raadpleeg uw instructieboekje of neem contact op met uw lokale Ford-verdeler voor meer informatie.