Hoe vaak moet ik mijn voertuig laten onderhouden?

In uw onderhoudsboekje staat informatie over onderhoudsintervallen voor uw auto.

Ook in uw instructieboekje staat informatie over de onderhoudsintervallen voor uw voertuig. U kunt uw Ford verdeler ook om raad vragen. Gebruik onze Dealerzoeker om een dealer te vinden.

FordPass*™ gebruiken

Voor toegang tot informatie over uw auto moet u die auto hebben toegevoegd aan uw FordPass*-account.

Opmerking: de in de app voorgestelde onderhoudsschema's zijn aanbevelingen. Soms vraagt uw voertuig een onderhoud te laten uitvoeren vóór de in de app weergegeven kilometerstand. Als u twijfelt, kunt u contact opnemen met uw favoriete Ford Service Partner voor verduidelijking.

Gebruik de onderstaande stappen om het onderhoudsschema voor jouw auto te bekijken:

1. Ga naar de startpagina Service.
  2. Selecteer de tegel Service
  3. Tik op Onderhoudsschema.
  4. Selecteer het respectievelijke onderhoudspakket op basis van uw kilometerstand.
  5. Selecteer Ford Agent bellen als u contact wilt opnemen met een Ford Agent.

Klik hier op onderhoudsintervallen voor meer informatie.

Disclaimer:

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Er kunnen berichten- en datatarieven van toepassing zijn.

Verdere informatie

Servicelocaties
Online onderhoud boeken