Hoe wijzig ik persoonsgegevens van het Ford Account?

U kunt uw persoonsgegevens op elk moment in uw Ford Account wijzigen.

Log in op uw Ford Account en selecteer Uw Account > Instellingen uit het keuzemenu.

Hier kunt u uw persoonsgegevens bijwerken:

• E-mailadres
  • Thuisadres
  • Telefoonnummers
  • Wachtwoord
  • Voorkeursmaateenheden (bijvoorbeeld mijlen of kilometers)

U kunt ook uw marketingsvoorkeuren bijwerken. Selecteer onder uw profiel de tegel Marketingopties.

Let op: Als u de FordPass-app hebt, worden eventuele wijzigingen in uw persoonsgegevens weergegeven in de app. Wijzigingen in de app worden eveneens weergegeven in uw Ford Account.

DISCLAIMERS:

*FordPass App, compatibel met geselecteerde smartphoneplatforms, is beschikbaar via een download. Bericht- en datatarieven kunnen van toepassing zijn.