Hoe vind ik de voertuiggegevens in Ford Account?

Zodra u een voertuig aan uw Ford Account hebt toegevoegd, kunt u inloggen en de gegevens van uw voertuig bekijken via de tegel 'Uw Ford' op het dashboard van uw Ford Account. Klik op de tegel 'Uw Ford' om de modelnaam, het jaar, de kleur, het brandstoftype en het VIN van uw voertuig te bekijken. Log nu in hier op Ford Account en maak het beheren van uw Ford eenvoudiger dan ooit.