Hoe kan ik mijn Ford Account-wachtwoord opnieuw instellen?

Wanneer u zich registreert voor een Ford-account, stel uw e-mailadres als gebruikersnaam en een wachtwoord in. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u het resetten via de onderstaande stappen.

• Klik op Inloggen / Registreren boven aan de startpagina van Ford
  • Ga naar Wachtwoord vergeten en volg de instructies

Als u geen toegang meer hebt tot de e-mailaccount waarmee u uw Ford-account hebt ingesteld, neem dan contact op met het Ford Customer Relations Centre via live chat of bel naar het nummer +32 2 700 67 76.

Het wachtwoord van uw Ford-account wijzigen

• Log in bij uw Ford-account
  • Ga naar uw Account > Instellingen

Hier ziet u de optie om uw wachtwoord te bewerken of aan te passen

Een wachtwoord kiezen

Wachtwoorden van een Ford-account moeten aan de volgende regels voldoen:

• Ten minste 8 tekens lang
  • Verschillend van uw e-mailadres als gebruikersnaam

Wachtwoorden mogen niet te veel herhaalde tekens bevatten.

Denk eraan dat u uw wachtwoord altijd veilig bewaart.

Ford-account en de FordPass*-app

Als u de FordPass*-app hebt, dan hebt u al een Ford-account. Ford-account online en FordPass* delen dezelfde functies en gegevens.

Dezelfde inloggegevens worden gebruikt voor beide platforms. Als u uw wachtwoord voor het ene platform reset, verandert het ook voor het andere.

Als u FordPass* nog niet hebt, kunt u de app nu downloaden en het volle potentieel van uw auto ontgrendelen.

FordPass* downloaden in Apple App Store

FordPass* downloaden in Google Play

DISCLAIMERS:

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Er kunnen berichten- en datatarieven van toepassing zijn.