Kan mijn voertuig een Wi-Fi-hotspot bieden?

Hotspot-verbinding in voertuig controleren

De Wi-Fi-hotspot in de auto kan worden uitgeschakeld of onzichtbaar worden gemaakt.

Om een van beide te controleren, gaat u naar het volgende in uw infotainmentsysteem voor in de auto:

Voor Wi-Fi UIT:

• Home
  • Instellingen
  • SYNC Connect / FordPass Connect / Voertuigconnectiviteit (deze optie kan afhankelijk zijn van uw model)
  • Hotspot voertuig
  • Controleer of Vehicle Hotspot is ingeschakeld of niet

Voor Wi-Fi onzichtbaar:

• Home
  • Instellingen
  • SYNC Connect / FordPass Connect / Voertuigconnectiviteit (deze optie kan afhankelijk zijn van uw model)
  • Hotspot voertuig
  • Instellingen
  • Wijzig
  • Controleer of Wi-Fi Zichtbaarheid is ingeschakeld of niet

Verdere informatie

Verbinden met Wi-Fi Hotspot