Hoe kan ik de wifihotspot in mijn voertuig instellen?

Raadpleeg onze instructievideo voor gedetailleerde instructies over het instellen van uw Wi-Fi Hotspot * in uw voertuig:

* Wifi Hotspot (tot 4G) bevat een gratis draadloze dataproefversie voor een beperkte periode die start op het moment van activering. Nadien kunt u databundels kopen bij Vodafone of een Vodafone-partner. Raadpleeg de website van Vodafone voor meer informatie over hun datapakketten. Om gebruik te kunnen maken van de ingebouwde wifihotspotmogelijkheden, dienen Ford-voertuigen met de juiste hardware uitgerust te zijn en is een data-abonnement vereist. De gegevensdekking en service is niet overal beschikbaar en er kunnen voorwaarden van je data-abonnement, met inbegrip van de geldende sms- en datatarieven, van toepassing zijn.