AanbiedingenBedrijfsvoertuigenTweedehandswagens

Heeft mijn Ford een wifi-hotspot?

In voertuigen met SYNC® 4 en SYNC 4A kan er een wifi-hotspot worden ingesteld, die beschikbaar is bij FordPass® Connect.

Aanvullende informatie

Wat is de functie FordPass-wifi in voertuig?
Hoe kan ik het wifi-datagebruik van mijn Ford bekijken?
Hoe schakel ik mijn FordPass wifi-verbinding in?
Hoe kan ik mijn FordPass wifi-dataplan instellen?

 

Ford.be gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren en te personaliseren.

U kunt uw instellingen op elk gewenst moment aanpassen via de pagina met cookievoorkeuren maar dit kan het gebruik van bepaalde functies op de website verhinderen.

Raadpleeg het privacy- en cookiebeleid van de website voor meer informatie over hoe we cookies gebruiken.