Hoe gebruik ik de functie EV Trip Planner in FordPass®*?

Voer de volgende stappen uit om een rittenplan te maken:

1. Open de FordPass-app.
  2. Ga naar de startpagina Home.
  3. Selecteer het tabblad Kaart.
  4. Tik op het pictogram EV TRIP PLANNER.
  5. Selecteer NIEUW RITTENPLAN MAKEN.
  6. Bepaal uw bestemming via een van de volgende opties:
    • Een nieuw adres zoeken
    • Een optie kiezen in uw favorieten
    • Een bestemming selecteren in uw recente zoekopdrachten
  7. Wanneer u het adres van uw bestemming hebt geselecteerd, gaat u terug naar de Kaart, waar de bestemming nu is vastgezet.
    Opmerking: In het bovenste zoekveld met herkomst (begin bestemming) staat er meestal Huidige voertuiglocatie. U kunt uw startlocatie echter aanpassen door uw gewenste startbestemming in te voeren in het zoekvak herkomst. Onderaan op het scherm ziet u nu de volgende opties:
    • Totale tijd rit
    • Aankomsttijd
    • Oplaadtijd
    • Knop Rittenplan opslaan
  8. Tik op het pictogram Instellingen om de details van uw rit te bewerken.
  9. U kunt het volgende bewerken:
    • Vertrektijd
    • Opladen starten
    • Route-opties
  10. Selecteer Opties opslaan wanneer u de nodige aanpassingen hebt gedaan.
  11. Tik op Rittenplan opslaan om uw rit op te slaan.

Er worden instructies weergegeven over hoe u uw opgeslagen rit kunt openen. Tik op OK om te bevestigen dat u de instructies hebt gelezen en dat u ze begrijpt.

Aanvullende informatie

Hoe stel ik een favoriet Rittenplan in?
Hoe bekijk ik ritten op het scherm in mijn voertuig?
Hoe verwijder ik een rit?

*De FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is gratis beschikbaar via download. Er kunnen berichten- en datatarieven van toepassing zijn.