Hoe verwijder ik mijn Ford- of FordPass®*-account?

U kunt uw account in de FordPass-app verwijderen via de onderstaande stappen.

Belangrijk:

• Nadat u uw accountprofiel hebt verwijderd, kan het proces niet meer ongedaan worden gemaakt.
  • Uw FordPass-account is ook gekoppeld aan uw Ford-account.

Uw account verwijderen

1. Log in bij FordPass.
  2. Ga naar het scherm Account
  3. Tik op de tegel Instellingen
  4. Selecteer Account verwijderen onder aan het scherm.
  5. Volg de instructies om het verwijderen van uw account te voltooien.

Als u extra assistentie nodig hebt, neem dan contact op met een Gids via FordPass.

U kunt ook contact opnemen met ons Customer Relations Centre en een verzoek indienen om uw account te verwijderen.

Aanvullende informatie

Hoe verwijder ik de FordPass-app van mijn apparaat?

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Mogelijk zijn kosten voor data van toepassing.