Een favoriete verdeler instellen

Als u een favoriete verdeler instelt, kunt u gemakkelijk communiceren met uw verdeler. U kunt routebegeleiding krijgen, contactgegevens en openingsuren bekijken.

U moet een voertuig toegevoegd hebben in de app voordat u een favoriete verdeler kunt instellen.

1. Selecteer uw voertuig op het startscherm Onderweg.
  2. Selecteer Gegevens voertuig bekijken.
  3. Tik op Zoek een verdeler.
  4. U gaat dan naar het Zoekscherm, waar u de zoekcategorie Verdelers kunt selecteren.
  5. Selecteer de categorie Verdelers.
  6. Kies een Verdeler in de buurt van uw locatie of zoek in het veld Zoek hier.
  7. Selecteer de Punaise van de Verdeler die u wilt bekijken door rechtstreeks op de punaise te klikken of te swipen door de smartcards die onder de punaises weergegeven worden.
  8. Klik op de smartcard om informatie over de Verdeler te openen.
  9. Tik op het hartpictogram  naast Als favoriete verdeler instellen.
  10. Selecteer uw voertuig.
  11. Tik op Opslaan om uw Verdelre in te stellen.
  12. Tik op Onderweg in de navigatiebalk.
  13. Selecteer Gegevens voertuig bekijken voor uw voertuig.
  14. Uw favoriete verdeler wordt weergegeven.