Hoe beheer ik vertrektijden in FordPass®* voor mijn elektrisch voertuig?

In de FordPass-app kunt u uw vertrektijden toevoegen, bewerken of verwijderen via het scherm Voertuig. Raadpleeg de onderstaande stappen voor meer informatie.

Vertrektijden elektrisch voertuig beheren

Selecteer een van de onderstaande opties voor de volgende stappen.

Vertrektijd toevoegen

Een vertrektijd instellen in de FordPass-app:

1. Open de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Tik op Vertrektijden.
  4. Selecteer Vertrektijd toevoegen
  5. Bevestig het volgende voor uw vertrekplanning:
    • Tijd
    • Dagen van de week
  6. Selecteer Vertrektijd toevoegen om uw wijzigingen op te slaan.

Opmerking: U kunt maximaal twee vertrektijden per dag instellen. Als u er meer dan twee probeert te plannen, wordt het bericht "Limiet bereikt" weergegeven.

Vertrektijd bewerken of verwijderen

Een vertrektijd wijzigen of verwijderen in de FordPass-app:

1. Open de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Voertuig.
  3. Tik op Vertrektijd.
  4. Selecteer een Vertrektijd.
    • Wijzig de volgende opties om deze te bewerken:
      • Tijd
      • Dagen van de week
    • Tik op onderaan op het scherm op Verwijderen om deze te verwijderen.
  5. Tik op Opslaan/bevestigen wanneer u klaar bent op elk scherm.
  6. Selecteer Opslaan op het volgende scherm om alle wijzigingen te bevestigen.

Als u problemen ondervindt, neem dan contact op met een Gids via de opties Account > Help

Aanvullende informatie

Wat is het voordeel van het instellen van een vertrektijd?

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Er kunnen datatarieven van toepassing zijn.