Hoe vergrendel en ontgrendel ik mijn voertuig op afstand via de FordPass®*-app?

Wanneer u de FordPass-app gebruikt, hebt u rechtstreekse toegang om uw voertuig op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen. Gebruik de onderstaande instructies.

Belangrijk:

• Commando's op afstand via FordPass vormen geen vervanging voor het bij de hand hebben van uw fysieke sleutel. U mag uw sleutel niet thuis of in uw voertuig achterlaten.
  • Er is nog steeds een sleutel in uw voertuig nodig om uw wagen in de Drive (D) te zetten.

Vergrendelen/ontgrendelen op afstand is niet standaard voor alle voertuigen. Er moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

Uw voertuig vergrendelen of ontgrendelen

1. Open de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Home.
  3. Selecteer het specifieke voertuig als u meer dan één voertuig hebt toegevoegd.
  4. Houd de knop Ontgrendelen of Vergrendelen één seconde ingedrukt, zodat de lijn langs de rand van de knop loopt.

Er wordt 10 seconden lang een waarschuwing weergegeven, ter bevestiging dat uw voertuig is ontgrendeld of vergrendeld.

Opmerkingen:

• Als een portier, de koffer of de motorkap geopend is, werkt de vergrendeling niet, en wordt er een bericht weergegeven in FordPass.
  • FordPass Gidsen hebben geen toegang tot uw commando's op afstand. Ze kunnen uw voertuig niet ontgrendelen, vergrendelen of bedienen.

Aanvullende informatie

Waar kan ik stappen vinden voor het oplossen van problemen met vergrendelen op afstand?

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Er kunnen datatarieven van toepassing zijn.