Hoe stop ik een verzoek om starten op afstand in FordPass®*?

Als u starten op afstand via de FordPass-app hebt geselecteerd en uw verzoek wilt annuleren, gebruik dan de onderstaande stappen.

1. Open de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Home.
  3. Houd de Stopknop ingedrukt, zodat de witte lijn langs de rand van de knop loopt.

Er wordt 10 seconden lang een waarschuwing weergegeven, ter bevestiging dat uw voertuig is gestopt.

Als u problemen ondervindt, selecteert u de opties Account > Help in FordPass om contact op te nemen met een Gids.

Aanvullende informatie

Hoe los ik problemen met mijn starten op afstand op?

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Mogelijk zijn kosten voor data van toepassing.