Hoe kan ik mijn oplaadgeschiedenis bekijken in FordPass Pro?

FordPass Pro biedt de mogelijkheid om de oplaadgeschiedenis van uw voertuig te bekijken; de gegevens van de voorbije 30 dagen worden weergegeven.

Opmerking: Om deze functie te gebruiken, moet u:

• De FordPass Pro mobiele app hebben gedownload.
  • Een ingeschreven elektrisch voertuig met accu (BEV) of plug-in hybride elektrisch voertuig (PHEV) hebben.

Om uw oplaadgeschiedenis te bekijken:

1. Open de FordPass Pro-app.
  2. Ga naar de Voertuig-pagina.
  3. Selecteer Laadgeschiedenis.
  4. De volgende gegevens worden weergegeven:
    • Start oplaadsessie
    • Einde oplaadsessie
    • Datum losgekoppeld
    • Verworven lading
    • Totale oplaadtijd
    • Toegevoegde afstand

Opmerking: U kunt de pagina vernieuwen door het scherm omlaag te trekken