Hoe gebruik ik de functie Kaart in de FordPass®*-app?

Om een nuttige plaats te zoeken:

1. Open de FordPass-app.
  2. Ga naar de startpagina Kaart.
  3. Gebruik één van de volgende keuzes:
    • Selecteer een categorie
    • Voer de plaats handmatig in via de zoekbalk Ergens naar onderweg?
    • Favorieten
    • Recente zoekopdrachten
  4. Selecteer uw bestemming om het volgende te bekijken:
    • Routebeschrijving
    • Optie Toevoegen aan Favorieten
    • Bellen (indien van toepassing)

*De FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphone-platformen en is beschikbaar via gratis download. Mogelijk zijn kosten voor berichten en data van toepassing.

***Rijd niet wanneer u afgeleid bent. Gebruik indien mogelijk spraakgestuurde systemen; gebruik geen handheld apparaten tijdens het rijden. Bepaalde functies kunnen vergrendeld zijn terwijl het voertuig in versnelling staat. Niet alle functies zijn compatibel met alle telefoons.

***Android Auto is een handelsmerk van Google LLC.

****Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen.