Hoe kan ik oplaad- en tankstations vinden met FordPass Pro?

Via de tegel Accu/Brandstof in de FordPass Pro-app kunt u oplaad- en tankstations vinden. Gebruik de onderstaande stappen voor meer informatie.

1. Open FordPass Pro.
  2. Selecteer Start.
  3. Tik op de tegel Accu/Brandstof.

FordPass Pro stuurt u door naar het scherm Station zoeken.

Opmerking: Vanaf het scherm Station zoeken kunt u het volgende doen:

• Bekijk oplaad-/tankstations in de buurt in kaart- of lijstweergave door op het pictogram Lijst te tikken.
  • Filter de volgende opties door op het pictogram Schuifbalken te tikken:
    • Soort stekker
    • Soort opladen
    • Beschikbaarheid
    • Soort netwerk
  • Selecteer de voorbeeldkaart van een station om meer details te bekijken, waaronder:
    • Adres
    • Uren
    • Soort stekker en beschikbaarheid
    • Prijzen
    • Voorzieningen
  • Selecteer de knop Aanwijzingen op de pagina voorbeeldkaart of details voor informatie over navigatie.

Aanvullende informatie

Hoe activeer ik het BlueOval™ Charge Network voor FordPass Pro?