Overzicht FordPass instellingen voor Klantconnectiviteit

Met de FordPass-app kunt u de instellingen voor Klantconnectiviteit (CCS) in uw voertuig regelen. De banner wordt weergegeven op uw SYNC® 3-scherm en u krijgt de optie om de volgende functies in/uit te schakelen:

• Connectiviteitsfuncties - indien ingesteld op Uit zijn Voertuigbediening, Locatie en Live verkeersinformatie uitgeschakeld en worden deze in het grijs weergegeven.
  • Locatie - indien ingesteld op Uit is Live verkeersinformatie uitgeschakeld en wordt deze in het grijs weergegeven.
  • Voertuiggegevens en afstandsbediening - indien ingesteld op Uit is Voertuigbediening uitgeschakeld.

Overige functies in de app die niet meer werken, zijn de volgende:

• Voertuigbediening wordt in het grijs weergegeven.
  • Voertuiglocatie wordt in het grijs weergegeven. Als de locatievoorzieningen van uw mobiele apparaat ingesteld zijn op Aan, hebt u wel nog toegang tot de kaartfuncties.
  • Brandstofmeter wordt in het grijs weergegeven. De schaal wordt weergegeven, maar er worden geen gegevens over het huidige brandstofpeil weergegeven.
  • Resterende afstand tot tank leeg is bevat 2 streepjes.
  • Indicator levensduur olie wordt in het grijs weergegeven.