Hoe verwijder ik de toegang tot de FordPass®*-modem voor gemachtigde gebruikers?

Als u alle gemachtigde gebruikers wilt verwijderen, zodat ze geen toegang meer hebben tot uw Ford via hun account in de FordPass-app, voer dan een reset van de FordPass® Connect**-modem uit. Deze reset kan alleen in het voertuig worden uitgevoerd. Alle andere SYNC®†-instellingen, zoals gekoppelde apparaten, telefoonboek en opgeslagen adressen blijven behouden.

Belangrijk: Wanneer u een volledige reset uitvoert, als de modem niet opnieuw wordt geactiveerd binnen 24 uur, worden alle abonnementen die de klant heeft automatisch geannuleerd.

Toegang tot FordPass-modem verwijderen

Selecteer het onderstaande scherm in uw voertuig voor de juiste stappen.

SYNC 4 of SYNC 4A

Alle toegang tot de FordPass-modem verwijderen via uw SYNC 4 of SYNC 4A-scherm:

1. Ga naar uw voertuig.
  2. Zorg ervoor dat uw voertuig aan staat, met draaiende motor, in de parkeerstand staat en zich in een goed geventileerde ruimte bevindt.
  3. Tik op de knop Voertuig.
  4. Selecteer Instellingen.
  5. Scrol omlaag en selecteer Resetten.
  6. Tik op FordPass Connect resetten.
  7. Scrol omlaag en selecteer Alles resetten.

Opmerking: Er wordt een bericht weergegeven ter bevestiging dat alle instellingen van FordPass Connect worden gewist en gereset naar de fabrieksinstellingen.

1. Tik op Doorgaan.

De reset van FordPass Connect is nu voltooid. Alle voorheen gemachtigde gebruikers ontvangen de melding "Toegang tot voertuig verwijderd" in hun account in de FordPass-app en hebben geen toegang meer tot het voertuig.

Als u de voertuigmodem opnieuw wilt activeren, selecteer dan Voertuig activeren in uw FordPass-app en volg de instructies.

Opmerking: Als een voertuig opnieuw wordt geactiveerd, worden de voorheen gemachtigde gebruikers niet opnieuw gemachtigd.

SYNC 3

Alle toegang tot de FordPass-modem verwijderen via uw SYNC 3-scherm:

1. Ga naar uw voertuig.
  2. Zorg ervoor dat uw voertuig aan staat, met draaiende motor, in de parkeerstand staat en zich in een goed geventileerde ruimte bevindt.
  3. Selecteer Instellingen in het onderste deelvenster van uw voertuigscherm.
  4. Tik op Algemeen.
  5. Scrol omlaag en selecteer Resetten.
  6. Tik op FordPass Connect resetten.
  7. Scrol omlaag en selecteer Alles resetten.

Opmerking: Er wordt een bericht weergegeven ter bevestiging dat alle instellingen van FordPass Connect worden gewist en gereset naar de fabrieksinstellingen.

1. Tik op Doorgaan.

De reset van FordPass Connect is nu voltooid. Alle voorheen gemachtigde gebruikers ontvangen de melding "Toegang tot voertuig verwijderd" in hun account in de FordPass-app en hebben geen toegang meer tot het voertuig.

Als u de voertuigmodem opnieuw wilt activeren, selecteer dan Voertuig activeren in uw FordPass-app en volg de instructies.

Opmerking: Als een voertuig opnieuw wordt geactiveerd, worden de voorheen gemachtigde gebruikers niet opnieuw gemachtigd.

Als u problemen ondervindt, neem dan contact op met een Gids via de opties Account > Help in FordPass.

Aanvullende informatie

Hoe activeer ik mijn modem?

*FordPass App is compatibel met selecte smartphoneplatformen en beschikbaar via download. Mogelijk zijn kosten voor data van toepassing.

**FordPass Connect schakelt verbonden diensten in en is beschikbaar op geselecteerde voertuigen of voertuigen met navigatie. FordPass Connect zal op het moment van de levering van het voertuig worden ingeschakeld. U kunt kiezen om bepaalde gegevens wel of niet te delen. Gegevensdekking en diensten zijn niet overal beschikbaar. Mogelijk worden kosten aangerekend. Het privacybeleid van FordPass en Connected Car zijn van toepassing en kunnen worden geraadpleegd op uw lokale Ford-website.

Rijd niet wanneer u afgeleid bent. Gebruik waar mogelijk spraakgestuurde systemen; gebruik geen handheld apparaten tijdens het rijden. Bepaalde functies kunnen vergrendeld zijn terwijl het voertuig in versnelling staat. Niet alle functies zijn compatibel met alle telefoons.