Hoe koop ik extra data als mijn gratis wifi-hotspot-proefperiode is afgelopen?

Om de Wi-Fi Hotspot* te blijven gebruiken nadat uw gratis proefperiode is verlopen, moet u extra databundels kopen. Log in op de website van onze partner door te klikken op 'Voertuighotspot' in de FordPass app, of terwijl u zich in het voertuig bevindt, gebruik uw mobiele gegevens of een andere wifiverbinding om een nieuwe databundel te kopen.

Als u bent ingelogd op het vervoerdersportaal, gaat u naar 'Mijn abonnement en gebruik' en selecteert u de databundel die u wilt kopen en uw voorkeursbetaalmethode. Houd er rekening mee dat de gekochte databundel mogelijk niet onmiddellijk wordt geactiveerd.

Als u data koopt voor uw Wi-Fi Hotspot4*, dan koopt u databundels en niet een doorlopend abonnement. De bundels vervallen wanneer uw data op zijn of wanneer ze hun tijdslimiet bereiken. Als u uw auto verkoopt terwijl u een actieve bundel heeft, kunt u de resterende data naar een ander Ford-voertuig overdragen. U kunt data niet overdragen naar een voertuig dat niet van Ford is.

Wifi Hotspot (tot 4G) bevat een gratis draadloze dataproefversie voor een beperkte periode die start op het moment van activering. Nadien kunt u databundels kopen bij Vodafone of een Vodafone-partner. Raadpleeg de website van Vodafone voor meer informatie over hun datapakketten. Om gebruik te kunnen maken van de ingebouwde wifihotspotmogelijkheden, dienen Ford-voertuigen met de juiste hardware uitgerust te zijn en is een data-abonnement vereist. De gegevensdekking en service is niet overal beschikbaar en er kunnen voorwaarden van je data-abonnement, met inbegrip van de geldende sms- en datatarieven, van toepassing zijn.

Verdere informatie

FordPass Connect ondersteuning - FAQ