AanbiedingenBedrijfsvoertuigenTweedehandswagens

FordPass Connect: Kan ik de wifi-hotspot van het voertuig uitschakelen?

Ja, u kan dat doen in het menu "Hotspot voertuig".

  1. Tik op de voertuiglade linksboven in het scherm.
  2. Klik op Voertuig-hotspot.
  3. Klik op Instellingen onder het menu Voertuighotspot.
  4. Klik op Bewerken.
  5. Schakel de optie Wi-Fi Zichtbaarheid in of uit.

Ford.be gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren en te personaliseren.

U kunt uw instellingen op elk gewenst moment aanpassen via de pagina met cookievoorkeuren maar dit kan het gebruik van bepaalde functies op de website verhinderen.

Raadpleeg het privacy- en cookiebeleid van de website voor meer informatie over hoe we cookies gebruiken.