Wat is de FordPass®*-app?

Met de FordPass-app hebt u toegang tot uw voertuiginformatie op uw smartphone.

Belangrijkste functies omvatten

• Toegang tot commando's op afstand voor voertuigen uitgerust met FordPass® Connect** omvat:
    • Starten***/stoppen op afstand
    • Vergrendelen/ontgrendelen op afstand
  • Belangrijke waarschuwingen ontvangen, zoals meldingen van terugroepingen.
  • De onderhoudsgeschiedenis van uw voertuig bekijken.
  • Toegang tot Wegenhulp met Ford Assistance.
  • Uw volgende afspraak voor onderhoud inplannen bij uw favoriete Ford-hersteller.

Opmerking: Als u al een Ford-account hebt, kunt u inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw bestaande Ford-account.

Ga voor meer gedetailleerde informatie over kenmerken en functies van FordPass naar onze pagina voor FordPass-ondersteuning en blader op uw gewenste onderwerp.

Aanvullende informatie

Hoe maak ik een FordPass-account aan?
Welke apparaten zijn compatibel met FordPass?

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphone-platformen en is beschikbaar via download. Mogelijk zijn kosten voor data van toepassing.

**FordPass Connect schakelt connected services in en is beschikbaar op bepaalde voertuigen of voertuigen met navigatie. FordPass Connect wordt ingeschakeld wanneer het voertuig wordt geleverd. U kunt kiezen om bepaalde gegevens wel of niet te delen. Gegevensdekking en diensten zijn niet overal beschikbaar. Mogelijk worden kosten voor data aangerekend. Privacybeleid voor FordPass en Connected Vehicle is van toepassing, beschikbaar op uw lokale Ford-website.

***Starten op afstand is alleen beschikbaar op voertuigen met automatische transmissie en is niet beschikbaar op Transit Custom PHEV.