Hoe neem ik contact op met een FordPass Adviseur?

U kunt met een adviseur chatten of bellen via uw FordPass®*-app of de lijn voor ondersteuning bellen.FordPass Adviseurs zijn beschikbaar: Maandag – zaterdag 10.00 uur- 21:00 uur (gesloten op zondag).

Via de FordPass-app

1. Log in op de FordPass-app.
  2. Ga naar het scherm Account.
  3. Selecteer Help.
  4. Tik op een van de volgende knoppen:
    • Chatten
    • Bellen

De lijn voor ondersteuning bellen:

Als u geen toegang hebt tot de FordPass-app, bel dan naar +32 2 482 27 95 voor ondersteuning.

Meer informatie over FordPass

Ga voor meer gedetailleerde informatie over kenmerken en functies van FordPass naar onze pagina voor FordPass-ondersteuning en blader op uw gewenste onderwerp.

Handige FordPass-categorieën voor ondersteuning

Aanvullende informatie

Hoe maak ik een FordPass-account aan?
Welke apparaten zijn compatibel met FordPass?

*FordPass-app is compatibel met selecte smartphoneplatformen en is beschikbaar via download.Mogelijk zijn kosten voor data van toepassing.