Hoe maak ik een FordPass®*-account aan?

Gebruik de onderstaande stappen om uw FordPass-account aan te maken. Als u al een Ford-account hebt, kunt u inloggen met uw bestaande accountgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) in de FordPass-app.

Belangrijk: In de volgende situaties hoeft u geen nieuw account aan te maken:

Uw FordPass-account aanmaken

1. Download de FordPass-app via uw specifieke platform.
    • App Store® voor iOS®-apparaten.
    • Google Play Store voor Android-apparaten.
  2. Open FordPass op uw apparaat.
  3. Selecteer uw land.
  4. Tik op Account aanmaken.
  5. Voer uw e-mailadres in.
  6. Selecteer E-mail aanvragen.
  7. Zoek de bevestigingsmail en tik op E-mailadres verifiëren
  8. Voer de volgende gegevens in:
    • Voornaam
    • Achternaam
    • E-mailadres (dit is uw gebruikersnaam)
    • Wachtwoord, dat aan de volgende criteria voldoet:
      • Heeft 8 - 64 tekens
      • Is niet hetzelfde als uw mobiele nummer of gebruikersnaam
      • Heeft minstens één speciaal teken
      • Heeft minstens één cijfer
      • Heeft minstens één hoofdletter en kleine letter
  9. Lees de Algemene voorwaarden en vink het vakje aan.
  10. Selecteer Account aanmaken.

U kunt uw e-mailadres en wachtwoord nu invoeren op het FordPass-inlogscherm.

Als u extra hulp nodig hebt, neem dan contact op met een Gids

Aanvullende informatie

Hoe voeg ik mijn voertuig toe aan FordPass?
Wat zijn de belangrijkste kenmerken van FordPass?

*FordPass-app is compatibel met bepaalde smartphoneplatformen en is beschikbaar via download. Mogelijk zijn kosten voor data van toepassing.