Hoe een favoriete verdeler toevoegen in de FordPass App

Uw FordPass App heeft veel handige functies. En een verdeler toevoegen is er slechts een van. Ga als volgt te werk.

De FordPass App kan u helpen om optimaal gebruik te maken van uw plaatselijke verdeler. Hij kan de dealer vinden en zijn contactgegevens en andere nuttige informatie weergeven. U kunt hem vervolgens instellen als uw favoriete verdeler voor de toekomst.

• Begin met 'Gegevens voertuig’ te selecteren, tik vervolgens op ‘Zoek een verdeler'.
  • U kunt een adres manueel typen, een specifieke verdeler op naam zoeken of de huidige locatie van uw telefoon gebruiken.
  • Spelden op de kaart tonen alle verdelers in de buurt. Tik dus gewoon op een speld om deze te selecteren.
  • Nu kunt u contactinformatie, openingsuren en meer bekijken.
  • Om uw favoriete verdeler in te stellen, tik gewoon op ‘Als favoriete verdeler instellen’, selecteer uw auto en tik op 'Opslaan'. Zo gemakkelijk kunt u een verdeler toevoegen aan uw FordPass App. En als u deze video nuttig vindt, bekijk dan ook de andere video's in onze ‘How to…’-serie. Zo leert u optimaal gebruikmaken van FordPass en FordPass Connect.