One-touch elektrisch bediende ramen

Uw wagen kan uitgerust zijn met een systeem om uw ramen volledig te openen of te sluiten zonder de knop ingedrukt te houden.

Om de ramen te openen met een druk op de knop:

• De knop volledig indrukken en loslaten. Nog eens indrukken of omhoog heffen om het raam te stoppen.

Om de ramen te sluiten met een druk op de knop:

• De knop volledig omhoog heffen en loslaten. Nog eens indrukken of omhoog heffen om het raam te stoppen.

Terugkeer

Als het een weerstand voelt op zijn traject, stopt het raam automatisch en keert het terug.

Om deze terugkeerfunctie uit te schakelen:

1. Het raam sluiten tot het een weerstand voelt en terugkeert.
  1. De knop binnen twee seconden omhoog heffen om de functie uit te schakelen en het raam te sluiten. De terugkeerfunctie is nu uitgeschakeld en u kunt het raam manueel sluiten. Het raam houdt geen rekening met de weerstand en u kunt het volledig sluiten.

Terugkeer resetten

De terugkeerfunctie blijft nu uitgeschakeld tot u het geheugen reset.

Om het geheugen te resetten:

1. Het raam sluiten.
  1. De knop indrukken en ingedrukt houden tot het raam volledig open is. De knop enkele seconden lang volledig ingedrukt houden.
  1. De knop omhoog heffen en vasthouden tot het raam volledig gesloten is. De knop enkele seconden lang blijven vasthouden.
  1. De knop indrukken en ingedrukt houden tot het raam volledig open is. De knop enkele seconden lang volledig ingedrukt houden.
  1. De knop omhoog heffen en vasthouden tot het raam volledig gesloten is. De knop enkele seconden lang blijven vasthouden.

Deze stappen moeten binnen 30 seconden na het begin van de reeks worden uitgevoerd.

Aanvullende informatie

One-touch elektrisch bediende ramen