Statische bochtverlichting

Koplampen waarmee u beter om bochten kunt kijken

Puma's led-koplampen zorgen voor een precies en intens lichtpatroon. Deze omvatten ook unieke led-dagrijverlichting met het kenmerkende ontwerp en statische bochtverlichting om de binnenkant van een bocht te verlichten wanneer u het stuur meer dan 30 graden draait.

Deze functie is niet beschikbaar voor alle modellen, raadpleeg daarom onze brochures. Informatie over de lampen van uw voertuig is ook te vinden in het instructieboekje.