Opladen via USB

In sommige Ford-modellen is er een USB-oplaadpoort. Via deze poort kan nu een tablet opgeladen worden en de poort weet precies hoeveel vermogen er nodig is om uw apparaat volledig op te laden.

In tegenstelling tot traditionele USB-oplaadpoorten, die 500 milliampère vermogen leveren en alleen een smartphone of mediaspeler kunnen opladen, kunnen intelligente USB-opladers maximaal 2 ampère leveren en kunnen ze precies bepalen hoeveel vermogen er nodig is voor elk apparaat dat u wilt opladen.

Dit betekent dat wanneer u een apparaat hebt aangesloten waarvoor 2 ampère nodig is en tegelijk een ander apparaat hebt aangesloten waarvoor slechts 1 ampère nodig is om het volledig op te laden, uw intelligente USB-poort het juiste vermogen voor beide apparaten zal leveren, zodat u de accu van uw voertuig zo veel mogelijk kunt sparen.